Управління якістю продукції на підприємстві ПАТ «Київхліб
Loading...
Files
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract
UK: Розглянуто загальні поняття якості, конкуренції, системи управління якістю продукції; виявлено резерви удосконалення якості продукції, загальну характеристику підприємства ПАТ «Київхліб»; досліджено стан управління якості продукції та менеджмент якості на підприємстві ПАТ «Київхліб»; проаналізовано напрями підвищення ефективності якості продукції на підприємстві ПАТ «Київхліб»; оцінено рівень управління якості продукції на підприємстві та економічну ефективність впровадження системи управління якістю
EN: General concepts of quality, competition, product quality management system are considered; reserves for product quality improvement, the general characteristics of PJSC "Kyivhlib" enterprise were revealed; the state of product quality management and quality management at PJSC "Kyivkhlib" was investigated; directions for increasing the efficiency of product quality at PJSC "Kyivhlib" were analyzed; the level of product quality management at the enterprise and the economic efficiency of the implementation of the quality management system were assessed
Description
Зуй А.І. Управління якістю продукції на підприємстві ПАТ «Київхліб / А.І. Зуй – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. – 88 с.