Структуризація потреб споживача на основі методу експертних оцінок. Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисциплін «Управління якістю» та «Управління якістю в машинобудуванні» для студентів спеціальностей 133 Галузеве машинобудування, 131 Прикладна механіка усіх форм навчання
Loading...
Date
2023
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract
ГЛЖ Наведено методичні вказівки до виконання практичної роботи на тему «Структуризація потреб споживача на основі методу експертних оцінок» з дисциплін «Управління якістю» та «Управління якістю в машинобудуванні» - освітня програма «Металорізальні верстати та системи»
УТЖ Methodological instructions for the implementation of practical work on the topic "Structure of consumer needs based on the method of expert evaluations" from the disciplines "Quality Management" and "Quality Management in Mechanical Engineering" - educational program "Metal Cutting Machines and Systems" are given
Description
Структуризація потреб споживача на основі методу експертних оцінок. Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисциплін «Управління якістю» та «Управління якістю в машинобудуванні» для студентів спеціальностей 133 Галузеве машинобудування, 131 Прикладна механіка усіх форм навчання / Укл.: Фролов М.В., Танченко С.В. - Запоріжжя: НУ «Запорізька Політехніка», 2023. - 24с.
Keywords
Average rank, Questionnaire sheet, Associated ranks, Coefficient of concordance, Середній ранг, Опитувальний лист, Пов’язані ранги, Коефіцієнт конкордації