Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ФМ Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Методичні вказівки до лабораторних та контрольних робіт з дисципліни «Металознавство» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» денної та заочної форм навчання: частина ІІКононенко, Юлія Іванівна; Kononenko, Yulia Iv.; Степанова, Любов Петрівна; Stepanova, Liubov P.
2023Методичні вказівки до лабораторних та контрольних робіт з дисципліни «Металознавство» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» денної та заочної форм навчання: частина ІКононенко, Юлія Іванівна; Kononenko, Yulia Iv.; Степанова, Любов Петрівна; Stepanova, Liubov P.
2021Методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт та контрольної роботи з дисципліни «Машинобудівні матеріали» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» денної та заочної форми навчанняКононенко, Юлія Іванівна; Kononenko, Yulia Iv.
2019Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Матеріалознавство» для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 136 «Металургія» усіх форм навчання: частина ІІБєліков, Сергій Борисович; Belikov, Sergey B.; Лисиця, Олена Володимирівна; Lysytsia, Olena V.; Степанова, Любов Петрівна; Stepanova, Liubov P.; Лазечний, Іван Миколайович; Lazechnyi, Ivan M.
2019Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Матеріалознавство» для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 136 «Металургія» усіх форм навчання: частина ІБєліков, Сергій Борисович; Belikov, Sergey B.; Лисиця, Олена Володимирівна; Lysytsia, Olena V.; Степанова, Любов Петрівна; Stepanova, Liubov P.; Лазечний, Іван Миколайович; Lazechnyi, Ivan M.
2020Методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт з дисципліни «Авіаційні матеріали» для студентів спеціальності 134 «Авіаційна та ракетно-космічна техніка» («Авіаційні двигуни та енергетичні установки», «Технології виробництва авіаційних двигунів та енергетичних установок») денної та заочної форми навчанняЛисиця, Олена Володимирівна; Lysytsia, Olena V.; Кононенко, Юлія Іванівна; Kononenko, Yulia Iv.
2022Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Техніка і методика експерименту» для студентів спеціальності 132. Мате-ріалознавство», освітніх програм «Прикладне матеріалознавство»; «Термічна обробка металів» і «Композиційні та порошкові матеріали, покриття» денної та заочної форм навчанняВініченко, Валерій Степанович; Vinichenko, Valery S.
2022Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія виробництва виробів з полімерних композиційних матеріалів» для студентів спеціальності 132 «Матеріало-знавство» освітніх програм «Прикладне матеріалознавство» денної та заочної форм навчанняВініченко, Валерій Степанович; Vinichenko, Valery S.
2022Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія та контроль якості металопродукції» для студентів спеціальності 132. Матеріалознавство, денної і заочної форм навчанняВініченко, Валерій Степанович; Vinichenko, Valery S.; Виниченко, Валерий Степанович
2022Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Порошкові та композиційні матеріали» для студентів спеціальності 132. Матеріалознавство, денної і заочної форм навчанняВініченко, Валерій Степанович; Vinichenko, Valery S.; Виниченко, Валерий Степанович
2022Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Нанотехнології в матеріалознавстві» для студентів спеціальності 132. Матеріалознавство, освітньої програми «Прикладне матеріалознавство» денної і заочної форм навчанняВініченко, Валерій Степанович; Vinichenko, Valery S.; Виниченко, Валерий Степанович
2022Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Діагностика та дефектоскопія матеріалів та виробів» для студентів спеціальності 132. Матеріалознавство, денної і заочної форм навчанняВініченко, Валерій Степанович; Vinichenko, Valery S.; Виниченко, Валерий Степанович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12