Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/2731
Title: | Дослідження впливу брендингу на підвищення конкурентоспроможності аграрного підприємства |
Other Titles: | Research on the branding and its influence at the improvement of competitiveness of an agrarian enterprise Исследование влияния брендинга на повышение конкурентоспособности аграрного предприятия |
Authors: | Чорна, Наталія Олександрівна Chorna, Nataliia О. Чёрная, Наталия Александровна |
Keywords: | master thesis competitiveness branding agrarian enterprise research strategic analysis market branch магістерська робота конкурентоспроможність брендинг аграрне підприємство дослідження стратегічний аналіз ринок галузь магистерская работа конкурентоспособность брендинг аграрное предприятие исследование стратегический анализ рынок отрасль |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Запорізький національний технічний університет |
Abstract: | UK: В роботі розглядається коло питань, пов’язаних з роллю брендингу у підвищенні конкурентоспроможності підприємств аграрної галузі України з урахуванням особливостей їх оточення та ринкових умов. Досліджено чинники конкурентоспроможності аграрних підприємств, що здійснюють діяльність на ринках соняшника та зернових. Запропоновано та обґрунтовано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності аграрного підприємства за рахунок брендингу. EN: The paper deals with a range of issues related to the branding and its influence at the improvement of competitiveness of enterprise in the agrarian sector of Ukraine, taking into account the characteristics of their environment and market conditions. The factors of competitiveness of agrarian enterprises at the markets of sunflower and cereals are investigated. Activities to improve the competitiveness of an agrarian enterprise based on branding were proposed and justified. RU: В работе рассматривается круг вопросов, связанных с ролью брендинга в повышении конкурентоспособности предприятий аграрной отрасли Украины с учетом особенностей их окружения и рыночных условий. Исследованы факторы конкурентоспособности аграрных предприятий, осуществляющих деятельность на рынках подсолнечника и зерновых. Предложены и обоснованы мероприятия по повышению конкурентоспособности аграрного предприятия на основе брендинга. |
Description: | Чорна Н. О. Дослідження впливу брендингу на підвищення конкурентоспроможності аграрного підприємства : дипломна магістерська робота : 075 «Маркетинг»/ Н. О. Чорна - Запоріжжя : ЗНТУ, 2017. – 120 c. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/2731 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри М та Л |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chorna_Research_on_the_branding.pdf | Магістерська робота | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.