Робоча програма з навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська)» для студентів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» 275 «Транспор•1'Ні технології (на залізничному транспорті)» освітня програма ( спеціалізація) «Організація перевезень і логічне управління на автомобільному транспорті», «Організація перевезень і логічне управління на залізничному транспорті»

Loading...
Thumbnail Image

Date

2021

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Національний університет «Запорізька політехніка»

Abstract

UK: формування у студентів комунікативної компетенції, яка необхідна для спілкування у знайомих ситуаціях, які зустрічаються в академічному та загальнопрофесійному контекстах. EN: formation of students' communicative competence, which is necessary for communication in familiar situations that occur in academic and professional contexts. RU: формирование у студентов коммуникативной компетенции, которая необходима для общения в знакомых ситуациях, которые встречаются в академическом и общепрофессиональных контекстах.

Description

Робоча програма з навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська)» для студентів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» 275 «Транспор•1'Ні технології (на залізничному транспорті)» освітня програма ( спеціалізація) «Організація перевезень і логічне управління на автомобільному транспорті», «Організація перевезень і логічне управління на залізничному транспорті». – Запоріжжя: НУЗП. – 19 с.

Keywords

Conversation, Contacts, Letter, бесіда, контакти, лист, беседа, контакты, письмо

Citation