Управління конкурентоспроможністю туристичних підприємств

Loading...
Thumbnail Image

Date

2021

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Національний університет «Запорізька політехніка»

Abstract

UK: У роботі розглянуто розглянуто теоретичні основи та особливості управління конкурентоспроможністю туристичних підприємств в умовах пандемії COVID-19. Проведено аналіз та оцінку конкурентного середовища, конкурентів та конкурентоспроможності підприємства «TUI Ukraine» Розроблено шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства «TUI Ukraine» за результатами проведеної оцінки конкурентоспроможності підприємства різними методами. EN: The theoretical bases of management of competitiveness of tourist enterprises in the conditions of pandemic COVID-19 are considered in the work. The analysis and assessment of the competitive environment, competitors and competitiveness of the enterprise "TUI Ukraine" is carried out. Ways to increase the competitiveness of the enterprise "TUI Ukraine" based on the results of the assessment of the competitiveness of the enterprise by different methods. RU: В работе рассмотрены теоретические основы и особенности управления конкурентоспособностью туристических предприятий в условиях пандемии COVID-19. Проведен анализ и оценку конкурентной среды, конкурентов и конкурентоспособности предприятия TUI Ukraine Разработаны пути повышения конкурентоспособности предприятия TUI Ukraine по результатам проведенной оценки конкурентоспособности предприятия разными методами.

Description

Іванова В.К. Управління конкурентоспроможністю туристичних підприємств: магістерська робота / В.К. Іванова. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 94 с.

Keywords

конкуренція, конкурентна перевага, конкурентоспроможність, competition, competitive advantage, competitiveness, конкуренция, конкурентоспособность, управление конкурентоспособностью

Citation