Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Loading...
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
НУ «Запорізька політехніка»
Abstract
UK: Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства»
EN: Methodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of restaurant business»
RU: Методические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация ресторанного хозяйства»
Description
Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Т.С. Кукліна. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2020 – 35 с.