Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9334
Title: | Силабус навчальної дисципліни «Здоров’язберігаючі технології та співдія функціональному розвитку» |
Other Titles: | Syllabus of the discipline "Health-preserving technologies and cooperation in functional development" |
Authors: | Терьохіна, Ольга Леонидівна Terуohina, Olga L. |
Keywords: | Фізичне виховання спорт Фізичне вдосконалення Техніка виконання розвиток Техніка виконання Physical Education sport Physical improvement exercises development Performance technique |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: Представлено загальні та фахові компетентності, якими має оволодіти здобувач вищої освіти відповідно до кваліфікації, зміст, обсяги, послідовність, організаційні форми вивчення навчальної дисципліни «Здоров’язберігаючі технології та співдія функціональному розвитку», форми і засоби поточного та підсумкового контролю знань. EN: The general and professional competencies that an applicant for higher education must master in accordance with the qualifications, content, volumes, sequence, organizational forms of studying the academic discipline "Health-preserving technologies and cooperation in functional development", forms and means of current and final control of knowledge are presented |
Description: | Силабус навчальної дисципліни «Здоров’язберігаючі технології та співдія функціональному розвитку» для студентів денного відділеня спеціальності 073 «Менеджмент», освітня програма (спеціалізація) «Менеджмент організацій та адміністрування» Укл.: О.Л. Терьохіна. Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2022. - 6 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9334 |
Appears in Collections: | Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ФКОНВС |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Terуohina.pdf | Силабус навчальної дисципліни | 570.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.