Browsing by Author "Kornienko, Olga M."
Now showing 1 - 4 of 4
Results Per Page
Sort Options
Item Cтратегічне управління готельними підприємствами в умовах глобалізації(Запорізький національний технічний університет, 2018) Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaytseva, Valentina M.; Зайцева, Валентина Николаевна; Безхлібна, Анастасія Павлівна; Bezkhlibna, Anastasiia P.; Бесхлебная, Анастасия Павловна; Бєлікова, Марина Володимирівна; Byelikova, Maryna V.; Беликова, Марина Владимировна; Булатов, Сергій Вікторович; Bulatov, Sergey V.; Булатов, Сергей Викторович; Бут, Тетяна Вікторівна; But, Tetiana V.; Бут, Татьяна Викторовна; Віндюк, Андрій Валерійович; Vindyuk, Andrei V.; Виндюк, Андрей Валериевич; Гресь-Евреінова, Світлана Володимирівна; Hres – Yevreinova, Svitlana V.; Гресь−Евреинова, Светлана Владимировна; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Dariya D.; Гурова, Дарья Дмитриевна; Журавльова. Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлева, Светлана Николаевна; Зацепіна, Наталя Олександрівна; Zatsepina, Natalya A.; Зацепина, Наталья Александровна; Каптюх, Тетяна Віталіївна; Kaptiukh, Tetiana V.; Каптюх, Татьяна Виталиевна; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.; Корниенко, Ольга Николаевна; Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tat'yana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.; Мамотенко, Дарья Юрьевна; Никоненко, Світлана Володимирівна; Никоненко, Светлана Владимировна; Nikonenko, Svitlana V.; Прусс, Вікторія Леонідівна; Прусс, Виктория Леонидовна; Pruss, Viktoria L.; Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна; Шелеметьева, Татьяна Вячеславна; Shelemetieva, Tetiana V.UK: У монографії розглянуто сучасний стан розвитку готельної індустрії, проаналізовано питання стратегічного управління підприємствами готельного господарства з урахуванням специфіки їх діяльності, вплив у глобалізаційних чинників та формування інтеграційних об’єднань готельних підприємств, охарактеризовано деякі аспекти процесів об’єднання та інтеграції готельних підприємств, формування нових форматів та структур управління. Призначено для фахівців готельного, ресторанного та туристичного бізнесу, викладачів, студентів, аспірантів і докторантів. EN: The Monograph considers current state of hospitality development and analyses strategic management of the hotel industry enterprises taking into account specificity of their activities, globalization impact and development of global hotel chains, outlines some aspects of incorporation and integration of hotel industry enterprises, development of new formats and management structures. For specialists in hotel, restaurant and tourist industry, teachers, students, post-graduate students, doctoral students. RU: В монографии рассмотрено современное состояние развития гостиничной индустрии, проанализированы вопросы стратегического управления предприятиями гостиничного хозяйства с учётом специфики их деятельности, влияния глобализационных факторов и формирования интеграционных объединений гостиничных предприятий, охарактеризованы некоторые аспекты процессов объединения и интеграции гостиничных предприятий, формирования новых форматов и структур управления. Предназначено для специалистов гостиничного, ресторанного и туристического бизнеса, преподавателей, студентов, аспирантов и докторантов.Item Активний туризм(Національний університет "Запорізька політехніка", 2022) Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.; Корниенко, Ольга НиколаевнаUk: У навчальному посібнику розглянуто теоретичні положення, програмно-нормативні основи, правила та практичні рекомендації щодо організації активних видів туризму, безпечного, безаварійного проведення туристської подорожі в контексті взаємовідносин людини з природою. Посібник розроблено згідно з програмою навчальної дисципліни “Активний туризм” і призначено для студентів туристських факультетів вищих навчальних закладів, а також широкого кола бажаючих подорожувати з активними способами пересування. EN: The study guide examines theoretical provisions, programmatic and regulatory bases, rules and practical recommendations for the organization of active types of tourism, safe, accident-free tourist travel in the context of the relationship between man and nature. The manual was developed in accordance with the program of the study discipline "Active tourism" and is intended for students of tourism faculties of higher educational institutions, as well as a wide range of people wishing to travel with active means of transportation. RU: В учебном пособии рассмотрены теоретические положения, программно-нормативные основы, правила и практические рекомендации по организации активных видов туризма, безопасному, безаварийному проведению туристического путешествия в контексте взаимоотношений человека с природой. Пособие разработано согласно программе учебной дисциплины "Активный туризм" и предназначено для студентов туристских факультетов высших учебных заведений, а также широкого круга желающих путешествовать с активными способами передвижения.Item Використання інноваційних технологій в галузі туризму(Видавництво «Дике Поле», 2015) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaytseva, Valentina M.; Зайцева, Валентина Николаевна; Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлева, Светлана Николаевна; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.; Корниенко, Ольга Николаевна; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гурова, Дарья ДмитриевнаUK: У монографії висвітлено основні положення сучасної теорії інновацій в галузі ресторанного та готельного бізнесу, надано загаль¬ні рекомендації туристичним підприємствам щодо впрова¬дження інноваційних технологій в техніко-організаційний процес обслуговування. Монографія має наукову та практичну цінність для на¬уковців, аспірантів, студентів і фахівців з туристичного бізнесу. EN: The monograph covers the main provisions of the modern theory of innovations in the field of restaurant and hotel business, provides general recommendations to tourism enterprises on the implementation of innovative technologies in the technical and organizational process of service. The monograph has a scientific and practical value for researchers, postgraduates, students and tourism business professionals. RU: В монографии отражены основные положения современной теории инноваций в сфере ресторанного и гостиничного бизнеса, предоставлено общие рекомендации туристическим предприятиям по внедрению инновационных технологий в технико-организационный процесс обслуживания. Монография имеет научную и практическую ценность для ученых, аспирантов, студентов и специалистов по туристическому бизнесу.Item Дослідження якості послуг в закладах ресторанного господарства(Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, 2016) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.UK: В статті аналізуються питання щодо актуальних методів дослідження якості послуг в закладах ресторанного господарства. Розглянуто проблематику оцінювання якості послуг та наведено загальні заходи підвищення об’єктивності результатів EN: The article analyzes the issues relative to current methods of service quality in restaurant management schools. Considered the problem of assessing the quality of services and the General measures to increase the objectivity of the results.RU: В статье анализируются вопросы относительно актуальных методов исследования качества услуг в заведениях ресторанного хозяйства. Рассмотрена проблематика оценки качества услуг и приведены общие меры повышения объективности результатов