Наукові статті кафедри ТГ та РБ
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Наукові статті кафедри ТГ та РБ by Subject "consumer"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Дослідження якості послуг в закладах ресторанного господарства(Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, 2016) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.UK: В статті аналізуються питання щодо актуальних методів дослідження якості послуг в закладах ресторанного господарства. Розглянуто проблематику оцінювання якості послуг та наведено загальні заходи підвищення об’єктивності результатів EN: The article analyzes the issues relative to current methods of service quality in restaurant management schools. Considered the problem of assessing the quality of services and the General measures to increase the objectivity of the results.RU: В статье анализируются вопросы относительно актуальных методов исследования качества услуг в заведениях ресторанного хозяйства. Рассмотрена проблематика оценки качества услуг и приведены общие меры повышения объективности результатовItem Формування попиту на ресторанні послуги серед студентської молоді(Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2015) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Гурова, Дарья Дмитриевна; Gurova, Darya D.UK: В статті аналізуються питання формування попиту в ресторанному господарстві. Проаналізовано процес надання послуг харчування при вищому навчальному закладі. Визначено показники у системі формування попиту на продукцію та послуги закладів ресторанного господарства.EN: The article analyzes the formation of demand in the restaurant sector. The process of providing food services at the university. Defined parameters in the system to create demand for products and services establishments restaurants.RU: В статье анализируются вопросы формирования спроса в ресторанном хозяйстве. Проанализирован процесс предоставления услуг питания при высшем учебном заведении. Определены показатели в системе формирования спроса на продукцию и услуги предприятий ресторанного хозяйства.