Гагара, Володимир ФедоровичGagara, Volodymyr F.Гагара, Владимир Федорович2022-04-182022-04-182020http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8733Основи гігієни і санітарії в готельно-ресторанній діяльності. Навчальний посібник з дисципліни: «Гігієна та санітарія в галузі» для студентів спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справа / В.Ф. Гагара – Запоріжжя: НУ«ЗП», 2020. – 194 с.UK: Основи гігієни і санітарії в готельно-ресторанній діяльності EN: Fundamentals of hygiene and sanitation in hotel and restaurant activities RU: Основы гигиены и санитарии в гостинично-ресторанной деятельностиukстандартгігієнасанітаріяплануванняstandardhygienesanitationplanningстандартгигиенасанитарияпланированиеОснови гігієни і санітарії в готельно-ресторанній діяльності. Навчальний посібник з дисципліни: «Гігієна та санітарія в галузі» для студентів спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справаFundamentals of hygiene and sanitation in hotel and restaurant activities. Textbook on the subject: "Hygiene and sanitation in the field" for students majoring in: 241 Hotel and restaurant businessОсновы гигиены и санитарии в гостинично-ресторанной деятельности. Учебное пособие по дисциплине: «Гигиена и санитария в отрасли» для студентов специальности: 241 Гостинично-ресторанное делоMethodological guidelines