Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlova, Svitlana M.Журавлёва, Светлана Николаевна2022-04-282022-04-282021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8798Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр» / С.М. Журавльова – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 11 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» EN: Syllabus of the discipline «Engineering in the hotel and restaurant industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Инжиниринг в гостиничном и ресторанном хозяйстве»uksales technologyhospitality industrycomputer networksservicescustomer serviceтехнології продажівіндустрія гостинностікомп'ютерні мережіпослугиобслуговування клієнтівтехнологии продажиндустрия гостеприимствакомпьютерные сетиуслугиобслуживание клиентовСилабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»Syllabus of the discipline «Engineering in the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the MasterСилабус учебной дисциплины «Инжиниринг в гостиничном и ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Отельно-ресторанное дело», образовательная программа «Отельно-ресторанное дело» ОС «Магистр»Methodological guidelines