Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlova, Svitlana M.Журавлёва, Светлана Николаевна2022-04-272022-04-272021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8791Силабус навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / С.М. Журавльова, – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 16 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» EN: Syllabus of the discipline «Organization hotel industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Организация гостиничного хозяйства».ukhotel industryservice technologyservicesmanagementqualityготельне господарствотехнологія обслуговуванняпослугиуправлінняякістьгостиничное хозяйствотехнология обслуживанияуслугиуслугикачествоСилабус навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Syllabus of the discipline «Organization hotel industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the BachelorСилабус учебной дисциплины «Организация гостиничного хозяйства» для соискателей высшего образования специальности 241 «Отельно-ресторанное дело», образовательная программа «Отельно-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines