Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-03-292022-03-292020http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8691Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Т.С. Кукліна. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2020 – 35 с.UK: Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» EN: Methodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of restaurant business» RU: Методические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация ресторанного хозяйства»ukтехнологіяресторанний бізнесвиди підприємствплануванняорганізаціяконтрольtechnologyrestaurant businesstypes of enterprisesplanningorganizationcontrolтехнологияресторанный бизнесвиды предприятийпланированиеорганизацияконтрольМетодичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняMethodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of restaurant business» for students majoring in 241 «Hotel and restaurant business» full-time and part-time studyМетодические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация ресторанного хозяйства» для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело» дневной и заочной форм обученияMethodological guidelines