Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlova, Svitlana M.Журавлёва, Светлана Николаевна2022-04-272022-04-272021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8793Силабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр» / С.М. Журавльова, В.М. Зайцева – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 13 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві» EN: Syllabus of the discipline «Innovative technologies in the hotel and restaurant industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Инновационные технологии в гостинично-ресторанном хозяйстве».ukinnovationhotel productstrategic managementrestaurant businessserviceінноваціїготельний продуктстратегічне управлінняресторанне господарствообслуговуванняинновациигостиничный продуктстратегическое управлениересторанное хозяйствообслуживаниеСилабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»Syllabus of the discipline «Innovative technologies in the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the MasterСилабус учебной дисциплины «Инновационные технологии в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Отельно-ресторанное дело», образовательная программа «Отельно-ресторанное дело» ОС «Магистр»Methodological guidelines