Цвілий, Сергій МиколайовичTsviliy, Sergiy M.Цвилый, Сергей Николаевич2022-04-252022-04-252021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8779Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Інноваційні моделі туристського обслуговування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Магістр» / С.М. Цвілий. Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021. - 21 с.UK: Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Інноваційні моделі туристського обслуговування» EN: Methodical instructions for self-study of the reference syllabus of lectures on the subject "Innovative models of tourist services" RU: Методические указания для самостоятельной работы с опорным конспектом лекций по учебной дисциплине «Инновационные модели туристского обслуживания»ukінноваціяінвестиційні технологіїпроектстратегіяinnovationinvestment technologiesprojectstrategyинновацияинвестиционные технологиипроектстратегияМетодичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Інноваційні моделі туристського обслуговування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Магістр»Methodical instructions for self-study of the reference syllabus of lectures on the subject "Innovative models of tourist services" for students of higher education specialty 241 "Hotel-restaurant business", educational program "Hotel-restaurant business", SVO "Master"Методические указания для самостоятельной работы с опорным конспектом лекций по учебной дисциплине «Инновационные модели туристского обслуживания» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело», СВО «Магистр»Methodological guidelines