Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-03-292022-03-292021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8692Методичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» / Т.С. Кукліна, С.В. Булатов. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 27 с.UK: Методичні вказівки до навчальної практики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» EN: Methodical instructions to the educational practice for students majoring in «Hotel and restaurant business» RU: Методические указания к учебной практике для студентов специальности «Гостинично-ресторанное дело»ukпрактикаресторанний бізнесвиди підприємствплануванняорганізаціяконтрольpracticerestaurant businesstypes of enterprisesplanningorganizationcontrolпрактикаресторанный бизнесвиды предприятийпланированиеорганизацияконтрольМетодичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Methodical instructions to the educational practice of the first (bachelor's) level of education for students majoring in «Hotel and restaurant business» in the field of knowledge 24 «Service sphere»Методические указания к учебной практике первого (бакалаврского) уровня образования для студентов специальности «Гостинично-ресторанное дело» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»Methodological guidelines