Матвійчук, Владислав ГригорійовичMatvіychuk, VladislavМатвийчук, Владислав Григориевич2022-02-162022-02-162021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8639Матвийчук В.Г. Конкурентні переваги підприємств готельного бізнесу, їх оцінка та планування: магістерська робота / В.Г. Матвийчук. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 92 c.UK: У магістерській роботі розглянуті поняття та визначення конкурентоспроможності; проаналізовані методи та фактори конкурентоспроможності готельних підприємств; надані рекомендації щодо ефективності розвитку конкурентоспроможності готельних підприємств м. Дніпро. EN: The master's thesis considers the concepts and definitions of competitiveness; analyzed methods and factors of competitiveness of hotel enterprises; recommendations on the effectiveness of the development of competitiveness of hotel enterprises in Dnipro. RU: В магистерской работе рассмотрены понятия и определения конкурентоспособности; проанализированы методы и факторы конкурентоспособности отельных предприятий; предложены рекомендации по эффективности развития конкурентоспособности отельных предприятий г. Днепр.ukконкурентоспроможністьспоживачготельне підприємствоcompetitivenessconsumerhotel companyконкурентоспособностьпотребительгостиничное предприятиеКонкурентні переваги підприємств готельного бізнесу, їх оцінка та планування.Competitive advantages of hotel business enterprises, their evaluation and planningКонкурентные преимущества предприятий отельного бизнеса, их оценка и планированиеMaster thesis