Кравець, Ростислав ЮрійовичKravetd, Rostislav U.Кравец, Ростислав Юрьевич2020-06-232020-06-232019http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/5903Кравець Р. Ю. Стратегічне управління підприємством харчової промисловості : vагістерська робота / Р. Ю. Кравець, Запоріжжя : ЗНТУ, 2019 – 127 с.UK: DC. Description. Abstract uk Запропонована стратегія розвитку дозволяє виявити напрямки діяльності підприємства, вдосконалити систему стратегічного управління, підвищити ефективність роботи та конкурентоспроможність підприємства, покращити фінансово-економічні результати діяльності. EN: Strategies have been set aside for the development of permits to take direct steps to ensure economic efficiency, to thoroughly improve the system of strategic management, to improve the efficiency of robots and to compete for business, to reduce financial and economic results.. RU: Предложенная стратегия развития позволяет выявить направления деятельности предприятия, усовершенствовать систему стратегического управления, повысить эффективность работы и конкурентоспособность предприятия, улучшить финансово-экономические результаты деятельности.ukTheoretical foundations of strategic enterprise managementAnalysis of strategic enterprise managementImprovement of strategic enterprise managementImprovement of strategic enterprise management. Occupational health and safetyТеоретичні основи стратегічного управлінняАналіз стратегічного управління підприємствомУдосконалення стратегічного управління підприємствомОхорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціяхТеоретические основы стратегического управления предприятиемАнализ стратегического управления предприятиемУсовершенствование стратегического управления предприятиемОхрана труда и безопасность в чрезвычайных ситуаціях«Стратегічне управління підприємством харчової промисловості»«Strategie management of the food industry«Стратегическое управление предприятия пищевой промышленности»Master thesis