Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-03-292022-03-292021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8695Силабус навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр» / Т.С. Кукліна. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 12 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» EN: Syllabus of the discipline «Technology of restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Технологія ресторанної справи»ukтехнологіяресторанний бізнесвиди підприємствплануванняорганізаціяменюtechnologyrestaurant businesstypes of enterprisesplanningorganizationmenuтехнологияресторанный бизнесвиды предприятийпланированиеорганизацияменюСилабус навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Syllabus of the discipline «Technology of restaurant business» for the preparation of higher education graduates of the Bachelor specialty 242 «Tourism», educational program «Tourism»Силабус учебной дисциплины «Технологія ресторанної справи» для соискателей высшего образования специальности 242 «Туризм», образовательная программа «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines