Демченко, Микита ЮрійовичDemchenko, Mykyta2025-02-042025-02-042024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/18943Демченко М. Ю. Дослідження та програмна реалізація методів рекомендування шоколаду: магістерська робота / М. Ю. Демченко – Запоріжжя: НУ Запорізька політехніка, 2024. – 103 с.UK: Об’єкт роботи – процес рекомендування шоколаду. Створена програма призначена для виконання замовлення як окремих сортів шоколаду, так і плиток шоколаду, шоколадних цукерок або інших виробів з шоколаду, оцінювання власних вражень від споживання цих сортів та плиток шоколаду, використання цих даних для рекомендування шоколаду користувачам. EN: The object of the work is the chocolate recommendation process. The created program is designed for ordering both individual sorts of chocolate and chocolate bars, chocolate candies or other chocolate products, evaluating one's own impressions of consuming these chocolate sorts and bars, using this data to recommend chocolate to users.ukсорт шоколадуплитка шоколадувиробникsort of chocolatechocolate barmanufacturerДослідження та програмна реалізація методів рекомендування шоколадуResearch and Software Implementation of Methods for Recommending the ChocolateMaster thesis