Цвілий, Сергій МиколайовичСлета, І.Є.2025-02-062025-02-062020https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/19001Цвілий С.М.. Управління маркетинговою конкурентоспроможністю ресторанного комплексу / С.М. Цвілий, І.Є. Слета // Тиждень науки-2020. Факультет міжнародного туризму та економіки. Тези доповідей науково-практичної конференції, Запоріжжя, 13-17 квітня 2020 р. / Редкол. : В. В. Наумик (відпов. ред.) Електрон. дані. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2020. – С.57-59.ukконкурентоспроможністьмаркетингресторанний комплексмотивації працівниківУправління маркетинговою конкурентоспроможністю ресторанного комплексуThesis