Цвілий, Сергій МиколайовичTsviliy, Sergiy M.Цвилый, Сергей Николаевич2022-04-252022-04-252021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8772Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Магістр» / С.М. Цвілий. Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021. - 26 с.UK: Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів» EN: Methodical instructions for self-study of the reference syllabus of lectures on the subject "Consumer Protection" UK: Методические указания для самостоятельной работы с опорным конспектом лекций по учебной дисциплине «Защита прав потребителей»ukспоживачконсюмеризмрекомендаціївідповідальністьconsumerconsumerismrecommendationsresponsibilityпотребительконсюмеризмрекомендацииответственностьМетодичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Магістр»Methodical instructions for self-study of the reference syllabus of lectures on the subject "Consumer Protection" for students of higher education specialty 241 "Hotel-restaurant business", educational program "Hotel-restaurant business", SVO "Master"Методические указания для самостоятельной работы с опорным конспектом лекций по учебной дисциплине «Защита прав потребителей» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело», СВО «Магистр»Methodological guidelines