Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tetyana S.Куклина, Татьяна СергеевнаТкач, Вікторія ОлександрівнаTkach, Victoria O.Ткач, Виктория АлександровнаКамушков, Олександр СергійовичKamushkov, Oleksandr S.Камушков, Александр СергеевичСердюк, Ольга МиколаївнаSerduk, Olga M.Сердюк, Ольга Николаевна2017-07-202017-07-202011http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1916Кукліна Т. С., Сердюк О. М., Ткач В. О., Камушков О. С. Технологія ресторанної справи : навчальний посібник. – Запоріжжя : Просвіта, 2011. – 132 с.UK: У навчальному посібнику викладено класичні теми курсу «Технологія ресторанної справи», розглянуто питання становлення та розвитку ресторанної справи; класифікація та типізація підприємств харчування; загальні прийоми обробки сировини в харчових цехах; види і стилі меню, а також загальні особливості автоматизації систем ресторанних господарств. Посібник призначено для студентів, які вивчають курс «Технологія ресторанної справи», а також викладачів ВНЗ та практичних робітників галузі ресторанного господарства. EN: The textbook outlines the classical themes of the course "Technology of restaurant business", the issues of establishment and development of restaurant business are considered; Classification and typification of food companies; General methods of processing raw materials in food shops; Types and styles of the menu, as well as general features of automation systems of restaurants. The manual is intended for students studying the course "Technology restaurant business", as well as teachers of universities and practical workers in the restaurant industry. RU: В учебном пособии изложены классические темы курса «Технология ресторанного дела», рассмотрены вопросы становления и развития ресторанного дела; классификация и типизация предприятий питания; общие приемы обработки сырья в пищевых цехах; виды и стили меню, а также общие особенности автоматизации систем ресторанных хозяйств. Пособие предназначено для студентов, изучающих курс «Технология ресторанного дела», а также преподавателей вузов и практических работников отрасли ресторанного хозяйства.ukenterpriserestaurantcateringmenuproduction processpersonnelrestaurant equipmentdishestechnological processinterior of the catering establishmentпідприємстворесторангромадське харчуванняменювиробничий процесперсоналресторанне обладнанняпосудтехнологічний процесінтер’єр закладу харчуванняпредприятиересторанобщественное питаниеменюпроизводственный процессперсоналресторанное оборудованиепосудутехнологический процессинтерьер заведения питанияТехнологія ресторанної справиTechnology of restaurant businessТехнология ресторанного делаBook