Дрьоміна, Яна ЄвгенівнаDromina, Yana E.2023-12-202023-12-202023http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/11069Дрьоміна Я. Є. Організація обслуговування споживачів під час банкету-весілля/ Я.Є. Дрьоміна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. – 119 с.UK: У кваліфікаційній роботі було проведено аналіз теоретичних аспектів організації весільних банкетів, визначено основні вимоги та критерії, які повинні бути враховані при плануванні та проведенні таких заходів. Отримані результати можуть бути використані власниками піцерій як практичні рекомендації для розвитку бізнесу в сфері організації весільних заходів у піцеріях. EN: In the qualification work, an analysis of the theoretical aspects of the organization of wedding banquets was carried out, the main requirements and criteria that must be taken into account when planning and holding such events were determined. The obtained results can be used by pizzeria owners as practical recommendations for business development in the field of wedding events in pizzerias.ukбанкетвесіллякафе - піцеріяпроєктbanquetweddingcafe - pizzeriaprojectОрганізація обслуговування споживачів під час банкету-весілляOrganization of customer service during the wedding banquetMaster thesis