Корнієнко, Ольга МиколаївнаKorniienko, Olga M.Корниенко, Ольга Николаевна2022-04-292022-04-292021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8804Силабус навчальної дисципліни «Економічна оцінка готельно-ресторанних інновацій» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Магістр» / О.М. Корнієнко. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 7 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Економічна оцінка готельно-ресторанних інновацій»» EN: Syllabus of the discipline «Economic evaluation of hotel and restaurant innovations» RU: Силабус учебной дисциплины «Экономическая оценка гостинично-ресторанных инноваций»ukекономічна оцінкаінноваціїготельне підприємстворесторанне підприємствоeconomic evaluationinnovationhotel companyrestaurant companyекономическая оценкаинновациигостиничное предприятиересторанное предприятиеСилабус навчальної дисципліни «Економічна оцінка готельно-ресторанних інновацій» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»Syllabus of the discipline «Economic evaluation of hotel and restaurant innovations» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the «Master»Силабус учебной дисциплины «Экономическая оценка гостинично-ресторанных инноваций» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Магистр»Methodological guidelines