Цвілий, Сергій МиколайовичTsviliy, SergiyКукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, TatianaЗайцева, Валентина МиколаївнаZaitseva, Olha2025-06-302025-06-302023https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/22043Свідоцтво 120793 Україна. Навчальний посібник «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» / С.М. Цвілий, Т.С. Кукліна, В.М. Зайцева; власн. Національний університет «Запорізька політехніка»; дата реєстрації в ДСІВ України 26.07.2023 р.UK: Посібник передбачає системне викладення концепцій маркетингу, маркетингу послуг, маркетингового менеджменту в готельно-ресторанній сфері. Призначено для викладання дисципліни «Маркетинг в ГРГ» в галузі знань 24 Сфера обслуговування і для навчання студентів спеціальностей 241. EN: The manual provides a systematic presentation of marketing concepts, service marketing, and marketing management in the hotel and restaurant sector. It is intended for teaching the discipline “Marketing in the Hotel and Restaurant Industry” within the field of knowledge 24 – Service Sector and for training students of specialty 241.ukhotel and restaurant industryservice marketingmarketing managementготельно-ресторанне господарствомаркетингу послугмаркетинговий менеджментНавчальний посібник «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві»Educational manual “Marketing in the hotel and restaurant industry”Certificate