Цвілий, Сергій МиколайовичЦвилый, Сергей НиколаевичTsviliy, Sergiy M.2022-09-122022-09-122022http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9102Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр»» / С.М. Цвілий. Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2022. 19 с.UK: Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві». EN: Methodological guidelines for independent processing of the reference outline of lectures on the educational discipline "Marketing in the hotel and restaurant industry". RU: Методические указания для самостоятельной работы с опорным конспектом лекций по учебной дисциплине «Маркетинг в гостинично-ресторанном хозяйстве».ukмаркетингпроцес обслуговуванняспоживачмаркетинговий менеджментготельно-ресторанний продуктсервісmarketingservice processconsumemarketing managementhotel and restaurant productserviceпроцесс обслуживанияпотребительмаркетинговый менеджментгостинично-ресторанный продуктсервисМетодичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр»Methodological guidelines for independent processing of the reference outline of lectures on the educational discipline "Marketing in the hotel and restaurant industry" for students of higher education, specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant business", SVO "Bachelor"Методические указания для самостоятельной работы с опорным конспектом лекций по учебной дисциплине «Маркетинг в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело», СПО «Бакалавр»Methodological guidelines