Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-04-182022-04-182021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8732Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» / Укл.: Т.С. Кукліна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 30 с.UK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для студентів спеціальності «Туризм» EN: Reference syllabus of lectures on the subject "Organization of food services" for students majoring in "Tourism" RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Организация услуг питания» для студентов специальности «Туризм»ukресторанний бізнесорганізаціяорганізаціяобслуговуванняrestaurant businessorganizationcontrolserviceресторанный бизнесорганизацияконтрольобслуживаниеОпорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Reference syllabus of lectures on the subject "Organization of food services" for the first (bachelor's) level of education for students majoring in "Tourism" in the field of knowledge 24 "Service sphere»Опорный конспект лекций по дисциплине «Организация услуг питания» для первого (бакалаврского) уровня образования для студентов специальности «Туризм» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»Methodological guidelines