Мамотенко, Дар’я ЮріївнаMamotenko, Daria U.Мамотенко, Дарья Юрьевна2022-04-232022-04-232021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8750Силабус навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр» / Д.Ю. Мамотенко – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 9 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» EN: Syllabus of the discipline «Monitoring of the world market of hotel and restaurant services» RU: Силабус учебной дисциплины «Мониторинг мирового рынка гостиничных и ресторанных услуг»ukмоніторингсвітовий ринокготельні та ресторанні послугиорганізаціяmonitoringworld markethotel and restaurant servicesorganizationмониторингмировой рынокмировой рынокорганизацияСилабус навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»Syllabus of the discipline «Monitoring of the world market of hotel and restaurant services» for the preparation of higher education graduates of the Master specialty 241 «Hotel and restaurant business », educational program «Hotel and restaurant business »Силабус учебной дисциплины «Мониторинг мирового рынка гостиничных и ресторанных услуг» для соискателей высшего образования специальности 241 «Hotel and restaurant business», образовательная программа «Hotel and restaurant business» ОС «Магистр»Methodological guidelines