Корнієнко, Ольга МиколаївнаKorniienko, Olga M.Корниенко, Ольга Николаевна2022-04-292022-04-292021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8808Силабус навчальної дисципліни «Аналіз та діагностика підприємств готельно-ресторанної галузі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»/ О.М. Корнієнко. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 7 с.UK:Силабус навчальної дисципліни «Аналіз та діагностика підприємств готельно-ресторанної галузі» EN: Syllabus of the discipline «Analysis and diagnostics of hotel and restaurant enterprises» RU: Силабус учебной дисциплины «Анализ и диагностика предприятий гостинично-ресторанной отрасли»ukаналізготельно-ресторанний бізнесготельно-ресторанне підприємствоефективністьаnalysishospitality businesshotel and restaurant companyefficiencyанализгостинично-ресторанное бизнесгостинично-ресторанное предприятиеэффективностьСилабус навчальної дисципліни «Аналіз та діагностика підприємств готельно-ресторанної галузі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Syllabus of the discipline «Analysis and diagnostics of hotel and restaurant enterprises» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the BachelorСилабус учебной дисциплины «Анализ и диагностика предприятий гостинично-ресторанной отрасли» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines