Дубініна, Антоніна АнатоліївнаЛенерт, Світлана ОлександрівнаDubinina, AntoninaLenert, Svitlana2024-10-072024-10-072024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/17001Дубініна А. А. Гастрономічний туризм, як особливість національної кухні / А. А. Дубініна, С. А. Ленерт // Тиждень науки-2024. Факультет міжнародного туризму та економіки. Тези доповідей науково-практичної конференції, Запоріжжя, 15-19 квітня 2024 р. / Редкол. : Вадим Шаломєєв (відпов. ред.) Електрон. дані. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 18-20.ukгастрономічний туризмнаціональна кухняхарчуванняgastronomic tourismnational cuisinenutritionГастрономічний туризм, як особливість національної кухніGastronomic tourism as a feature of national cuisineThesis