Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-04-182022-04-182021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8723Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» / Укл.: Т.С. Кукліна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 42 с.UK: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи EN: Methodical recommendations on the subject "Organization of food services" for laboratory classes and independent work RU: Методические рекомендации по дисциплине «Организация услуг питания» для выполнения лабораторных занятий и самостоятельной работыukресторанний бізнесорганізаціяконтрольобслуговуванняrestaurant businessorganizationcontrolserviceресторанный бизнесорганизацияконтрольобслуживаниеМетодичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Methodical recommendations on the subject "Organization of food services" for laboratory classes and independent work for the first (bachelor's) level of education for students majoring in "Tourism" in the field of knowledge 24 "Service sphere»Методические рекомендации по дисциплине «Организация услуг питания» для выполнения лабораторных занятий и самостоятельной работы для первого (бакалаврского) уровня образования для студентов специальности «Туризм» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»Methodological guidelines