Кулик, Вікторія МихайлівнаKulyk, Victoria M.2025-09-222025-09-222025https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/22940Кулик В. М. Організація закладу готельно-ресторанного бізнесу у літній період: бакалаврська робота / В. М. Кулик – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2025. – 74 с.UK: У роботі розглянуті основні аспекти діяльності готельно-ресторанних підприємств. Проаналізовано специфіку діяльності курортних готелів на прикладі готелю «Аполамаре» о. Халкідікі. Надані рекомендації щодо поліпшення організації розважальних заходів у готелі «Аполамаре» о. Халкідікі. EN: The paper examines the main aspects of the activities of hotel and restaurant enterprises. The specifics of the activities of resort hotels are analyzed using the example of the hotel «Apolamare» on the island of Halkidiki. Recommendations are provided for improving the organization of entertainment events at the hotel «Apolamare» on the island of Halkidiki.ukготельне господарствоготельсезонністьhotel industryhotelseasonalityОрганізація закладу готельно-ресторанного бізнесу у літній періодOrganizing a hotel and restaurant business in the summer seasonMaster thesis