Віндюк, Андрій ВалерійовичVindyk, Andriy V.2023-02-082023-02-082022http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9463Силабус навчальної дисципліни «Організація обслуговування споживачів з обмеженими можливостями» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр» / А.В. Віндюк. Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2022.- 6 с.UK: У силабусі подано опис навчальної дисципліни, мету та завдання, змістовні модулі та теми, час консультацій, вимоги викладача, критерії оцінки, список використаної літератури. EN: The syllabus contains a description of the academic discipline, goals and tasks, meaningful modules and topics, consultation time, teacher requirements, evaluation criteria, and a list of used literature.ukpersons with disabilitiesrecreational pointsserviceinfrastructureособи з обмеженими можливостямирекреаційні пунктиобслуговуванняінфраструктураСилабус навчальної дисципліни «Організація обслуговування споживачів з обмеженими можливостями»Syllabus of the educational discipline «Organization of services for consumers with disabilities»Methodological guidelines