Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlova, Svitlana M.Журавлёва, Светлана Николаевна2022-04-272022-04-272021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8794Методичні вказівки з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» до виконання лабораторних та самостійних робіт студентів для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / С.М. Журавльова, В.М. Зайцева – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 44 с.UK: Методичні вказівки з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» до виконання лабораторних та самостійних робіт EN: Methodical instructions on the subject «Organization of tourist services in hotels» to perform laboratory and independent work RU: Методические указания по дисциплине «Организация обслуживания туристов в отелях» к выполнению лабораторных и самостоятельных работukhospitalityhotel servicesclassificationmanagementstandardizationгостинністьготельні послугикласифікаціяуправліннястандартизаціягостеприимствогостиничные услугиклассификацияуправлениестандартизацияМетодичні вказівки з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» до виконання лабораторних та самостійних робіт студентів для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняMethodical instructions on the subject «Organization of tourist services in hotels» to perform laboratory and independent work of students for students majoring in 241 «Hotel and restaurant business» full-time and part-time studyМетодические указания по дисциплине «Организация обслуживания туристов в отелях» к выполнению лабораторных и самостоятельных работ для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело» дневной и заочной форм обученияMethodological guidelines