Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-04-182022-04-182021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8724Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» / Укл.: Т.С. Кукліна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 46 с.UK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» EN: Reference syllabus of lectures on the subject "Technology of restaurant business" RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Технология ресторанного дела»ukтехнологіяресторанний бізнесвиди підприємствплануванняtechnologyrestaurant businesstypes of enterprisesplanningтехнологияресторанный бизнесвиды предприятийпланированиеОпорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Reference syllabus of lectures on the subject "Technology of restaurant business" for the first (bachelor's) level of education for students majoring in "Tourism" in the field of knowledge 24 "Service sphere»Опорный конспект лекций по дисциплине «Технология ресторанного дела» для первого (бакалаврского) уровня образования для студентов специальности «Туризм» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»Methodological guidelines