Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tetyana S.Куклина, Татьяна СергеевнаГурова, Дар’я ДмитрівнаГурова, Дарья ДмитриевнаGurova, Darya D.2017-07-192017-07-192015http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1908Кукліна Т. С. Формування попиту на ресторанні послуги серед студентської молоді / Т. С. Кукліна, Д. Д. Гурова. // Економіка. Управління. Інновації. - 2015. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2015_2_10UK: В статті аналізуються питання формування попиту в ресторанному господарстві. Проаналізовано процес надання послуг харчування при вищому навчальному закладі. Визначено показники у системі формування попиту на продукцію та послуги закладів ресторанного господарства.EN: The article analyzes the formation of demand in the restaurant sector. The process of providing food services at the university. Defined parameters in the system to create demand for products and services establishments restaurants.RU: В статье анализируются вопросы формирования спроса в ресторанном хозяйстве. Проанализирован процесс предоставления услуг питания при высшем учебном заведении. Определены показатели в системе формирования спроса на продукцию и услуги предприятий ресторанного хозяйства.ukdining roomserviceconsumerspecialized institutionsa complex of servicesїдальняобслуговуванняспоживачспеціалізовані закладикомплекс послугстоловаяобслуживаниепотребительспециализированные учреждениякомплекс услугФормування попиту на ресторанні послуги серед студентської молодіFormation of demand for restaurant services among studentsФормирование спроса на ресторанные услуги среди студенческой молодежиArticle