Руденок, Євгенія АнатоліївнаRudenok, Evgeniya A.Руденок, Евгения Анатолиевна2021-02-182021-02-182020http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7065Руденок Є. А. Адаптація стратегії управління підприємством громадського харчування мережевого типу в умовах карантинних обмежень: магістерська робота / Є.А.Руденок – Запоріжжя: НУ»ЗП», 2020 – 124 с.UK: Дипломна магістерська робота про адаптацію стратегії управління підприємством громадського харчування мережевого типу в умовах карантинних обмежень Об’єктом дослідження є процеси стратегічного управління в підприємствах ресторанного типу. EN: Master's thesis on the adaptation of the strategy of management of catering network type in the conditions of quarantine restrictions The object of study is the processes of strategic management in restaurants. RU: Магистерская диссертация по адаптации стратегии управления сетью общественного питания в условиях карантинных ограничений. Объектом исследования являются процессы стратегического управления в ресторанах.ukplanningbudgetcontrolstrategyплануваннябюджетуправліннястратегіяпланированиебюджетуправлениестратегияАдаптація стратегії управління підприємством громадського харчування мережевого типу в умовах карантинних обмеженьAdaptation of the strategy of management of the catering enterprise of network type in the conditions of quarantine restrictionsАдаптация стратегии управления предприятием общественного питания сетевого типа в условиях карантинаMaster thesis