Дубініна, Антоніна АнатоліївнаDubinina, Antonina AЗайцева, Валентина МиколаївнаЛенерт, Світлана ОлександрівнаLenert, Svitlana O.Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.2025-05-062025-05-062024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/21136Інноваційні технології продуктів з використання арахісу та бобової сировини : монографія / А.А. Дубініна, В.М. Зайцева, С.О. Ленерт, Т.С. Кукліна. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. – 185 с.UK: В роботі розглянуто загальну характеристику зернобобової сировини, її харчову цінність, використання у виробництві продуктів оздоровчого призначення. Науково обґрунтовано та розроблено рецептурний склад. Технології виробництва нових продуктів оздоровчого призначення на основі зернобобової сировини, проведено оцінку їх якості, визначено зміни під час зберігання. EN: The work considers the general characteristics of legume raw materials, their nutritional value, and their use in the production of health-promoting products. The formulation is scientifically substantiated and developed. Technologies for the production of new health-promoting products based on legume raw materials are evaluated, and changes during storage are determined.ukарахісбобові культурихарчуванняpeanutslegumesfoodІнноваційні технології продуктів з використання арахісу та бобової сировиниInnovative product technologies using peanuts and legume raw materialsBook