Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlyova, SvitlanaКукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tetyana2025-12-042025-12-042025https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/25359Журавльова С. М. Використання штучного інтелекту у готельно-ресторанному бізнесі / С. М. Журавльова, Т. С. Кукліна // Тиждень науки-2025. Гуманітарний факультет. Тези доповідей науково-практичної конференції, Запоріжжя, 14-18 квітня 2025 р. / Редкол. : Вадим Шаломєєв (відпов. ред.) Електрон. дані. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. – С. 379-381.ukштучний інтелектсфера обслуговуванняінноваційні технологіїготельно-ресторанний бізнесartificial intelligenceservice sectorinnovative technologieshotel and restaurant businessВикористання штучного інтелекту у готельно-ресторанному бізнесіUsing artificial intelligence in the hotel and restaurant businessThesis