Василенко, Галина ВолодимирівнаVasylenko, Halyna V.Василенко, Галина Владимировна2018-09-112018-09-112018http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3344Методичні вказівки до самостійної роботи з іноземної мови в галузі туризму для студентів усіх форм навчання на тему: Food, culture and tourism / уклад.: к. філол. н., доцент Г. В. Василенко – Запоріжжя : ЗНТУ, 2018. – 38 с.UK: Методичні вказівки включають збірку з чотирнадцяти статей з Інтернет джерел переважно про кулінарний туризм та гастрономічні тури та завдання практичного спрямування. Рекомендовано для самостійних домашніх робіт з іноземної мови в галузі туризму на 2-4 курсах. EN: Methodical instructions include the collection of fourteen articles from the Internet sources mainly about food tourism and culinary tours and practical exercises to texts. It is recommended for the 2nd – 4th year students as self-study homework in English for careers in tourism. RU: Методические указания включают подборку из четырнадцати статей из интернет источников преимущественно о гастрономическом туризме и кулинарных турах и практические задания. Рекомендовано для самостоятельной домашней работы по иностранному языку в отрасли туризма на 2-4 курсах.enгастрономічний туризмкулінарні турикулінарний сторітелінгдосвід гастротуризмумісцева кухнякультурне середовищемаршруттури для гурманівgastronomic tourismculinary toursculinary storytellingfood tourism experienceslocal cuisinecultural environmentitinerarygourmet toursгастрономический туризмкулинарные турыкулинарный сторителингопыт гастрономического туризмаместная кухнякультуная средамаршруттуры для гурмановЇжа, культура і туризм.Food, culture and tourism.Еда, культура и туризм.Methodological guidelines