Харенко, Олександр МиколайовичKharenko, OleksandrКапліна, Тетяна ВікторівнаKaplina, Tetyana2025-11-202025-11-202024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/24978Харенко О. М. Підходи до впровадження концепції «нульових відходів» у готельному і ресторанному бізнесі / О. М. Харенко, Т. В. Капліна // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої; [Електронний ресурс] Електронні дані. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 889-893.ukконцепціянульові відходициклічна системаготельний і ресторанний бізнесconceptzero wastecyclic systemhotel and restaurant businessПідходи до впровадження концепції «нульових відходів» у готельному і ресторанному бізнесіApproaches to the implementation of the concept of «zero waste» in the hotel and restaurant business.Thesis