Борисенко, Олена ЄвгенівнаПавлова, В. В.2024-04-172024-04-172022http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/13123Борисенко О. Є. Якісні характеристики продовольчого товару як ключовий елемент забезпечення його конкурентоспроможності / О. Є. Борисенко В. В. Павлова // Тиждень науки-2022. Тези доповідей науково-технічної конференції, Запоріжжя, 18-22 квітня 2022 р. / Редкол. : В. В. Наумик (відпов. ред.) Електрон. дані. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2022. – С. 1016-1019.ukякість товарівелемент забезпеченняконкурентоспроможністьЯкісні характеристики продовольчого товару як ключовий елемент забезпечення його конкурентоспроможностіThesis