Юрко, Ангеліна ЄвгеніївнаYurko, Anhelina YevheniivnaБабаєва, Олена ВолодимирівнаBabaieva, Olena Volodymyrivna2025-11-212025-11-212024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/24997Юрко А. Є. Перспективи використанням GAP-моделі в управлінні якістю готельних послуг / А. Є. Юрко, О. В. Бабаєва // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої; [Електронний ресурс] Електронні дані. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 926-929.ukякістьпослугаготельний бізнесметоди оцінкиqualityservicehotel businessevaluation methodsПерспективи використанням GAP-моделі в управлінні якістю готельних послугProspects of using the GAP-model in the management of hotel services qualityThesis