Синиця, Юлія СергіївнаSynytsia, Julia S.Синица, Юлия Сергеевна2022-05-032022-05-032021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8884Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», ОС «Бакалавр» / Ю.С. Синиця. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 39 с.UK: Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» EN: Methodical instructions for practical and individual work on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» RU: Методические указания для практической и самостоятельной работы по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве»ukекономікаресторанне господарствоготельне господарствоефективністьресурсипідприємствоeconomyrestaurant businesshotel industryefficiencyresourceenterpriseэкономикаресторанное хозяйствогостиничное хозяйствоэффективностьресурсыпредприятиеМетодичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Methodical instructions for practical and individual work on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the BachelorМетодические указания для практической и самостоятельной работы по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines