Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlova, Svitlana M.Журавлёва, Светлана Николаевна2022-04-272022-04-272021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8797Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / С.М. Журавльова, В.М. Зайцева – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 32 с.UK: Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» EN: Methodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of the hotel industry» RU: Методические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация гостиничного хозяйства»ukservicepersonnelmanagementcompetitivenessготельні підприємстваобслуговуванняперсоналуправлінняконкурентоспроможністьгостиничные предприятияобслуживаниеперсоналуправлениеконкурентоспособностьМетодичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняMethodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of the hotel industry» for students majoring in 241 "Hotel and restaurant business" full-time and part-time studyМетодические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация гостиничного хозяйства» для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело» дневной и заочной форм обученияMethodological guidelines