Сдобнова, Валерія СергіївнаSdobnova, Valeriia S.Сдобнова, Валерия Сергеевна.2022-02-172022-02-172021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8664Сдобнова. В.С. Підвищення конкурентоспроможності ефективності функціонування готельно-ресторанного підприємства: магістерська робота / В.С. Сдобнова. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 102 с.UK: Теоретичні основи конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства Аналіз конкурентних позицій та оцінка конкурентного середовища готельного підприємства «Соборний» Стратегічні напрямки з підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Соборний». EN: Theoretical basis of competitiveness of the hotel and restaurant support Analysis of competitive positions and assessment of the competitive medium of the hotel support "Soborniy" Strategic directions for the promotion of competitiveness of the hotel support «Soborniy». RU: В работе рассмотрены теоретические основы конкурентоспособности отельно-ресторанного предприятия Анализ конкурентных позиций и оценка конкурентной среды гостиничного предприятия «Соборный» Стратегические направления по повышению конкурентоспособности гостиничного предприятия «Соборный»ukпідвищенняконкурентоспроможностьефективністьincreasingcompetitivenessefficiencyповышениеконкурентоспособностьэффективностьПідвищення конкурентоспроможності ефективності функціонування готельно-ресторанного підприємстваIncreasing the competitiveness of the efficiency of the functioning of the hotel and restaurant enterpriseПовышение конкурентоспособности эффективности функционирования гостинично-ресторанного предприятияMaster thesis