Софієнко, Ніна АндріївнаSofienko, Nina A.2025-09-222025-09-222025https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/22953Софієнко Н. А. Аналіз технології та організації обслуговування в готелях: бакалаврська робота / Н. А. Софієнко – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2025. – 77 с.UK: У роботі розглянуті теоретичні аспекти організації обслуговування в готельному господарстві. Проаналізовано рівень обслуговування в готелі «Сок», його структуру та функціональні обов’язки працівників. Запропоновані рекомендації для вдосконалення обслуговування й підвищення рівня сервісу шляхом автоматизації та інноваційних методів управління якістю. EN: The paper examines theoretical aspects of service organization in the hotel industry. The level of service in the Sok Hotel, its structure and functional responsibilities of employees are analyzed. Recommendations are offered for improving service and increasing the level of service through automation and innovative methods of quality management.ukготельне господарствообслуговуванняперсоналhotel industryservicestaffТехнологія та організація обслуговування в готеляхTechnology and organization of service in hotelsMaster thesis