Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-04-182022-04-182022-04-182022-04-182021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8727Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / Т.С. Кукліна. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 9 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» EN: Syllabus of the discipline «Entry to the profession» RU: Силабус учебной дисциплины «Введение в профессию»ukперсоналресторанний бізнесготельний бізнесіндустріяpersonnelrestaurant businesshotel businessindustryперсоналресторанный бизнесгостиничный бизнесиндустрияСилабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Syllabus of the discipline «Entry to the profession» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the BachelorСилабус учебной дисциплины «Введение в профессию» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines